Sponsors

De Peelkorf 1 zaalkampioen

29 januari 2024 19:15

De Peelkorf 1 Kampioen
De Meiden van Peelkorf 1 reden zondag laat in de middag naar Heeswijck-Dinther voor de spannende wedstrijd tegen Altior 1. Bij winst kon de ploeg van Man-Kit en Linda kampioen worden. Ondanks het gemis van aanvoerster Ilona Coopmans, was de meidengroep klaar voor de strijd. De wedstrijd ging vanuit beide ploegen wat onrustig, onwennig en aftastend van start, wat kan wel en wat kan nog niet. Altior en de Peelkorf waren de eerste helft aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een ruststand van 3-3.
Na de pauze kwam de Peelkorf vastberaden de kleedlokalen uit, gaan voor de winst. De meiden toonden werklust, veerkracht en doorzettingsvermogen. De ballen gingen vallen en het eindsignaal kwam dichterbij. Met nog 2 minuten op de klok voelde ook het meegereisde publiek dat Peelkorf 1 dit niet meer uit handen ging geven. Eindstand Altior 1 – De Peelkorf 1 8-12. Het kampioenschap is binnen. Dames, Man-Kit, Linda en Janneke, van harte gefeliciteerd. Geniet hiervan en veel succes met de voorbereidingen voor de wedstrijden, die komen gaan voor de strijd om promotie Topklasse.