Home - De Peelkorf

Sponsors

Home

De Peelkorf E1 zaal kampioen

Gisteren, 25 maart 19:45  De E1 is vandaag zaal kampioen geworden. Speelsters en leiding proficiat.

1x gelezen

De peelkorf E3 zaalkampioen

Gisteren, 25 maart 19:45  De E3 is vandaag zaalkampioen geworden. Speelsters en leiding proficiat

1x gelezen

De Peelkorf B1 wint kruisfinale van Vios/Spes

Gisteren, 25 maart 19:45  De Peelkorf B1 heeft vandaag overtuigend de kruisfinale gewonnen. Ze bereiken hiermee de finale Nederlands Kampioenschap. Zaterdag 1 april mogen ze in St Oedenrode om 17.00 uur gaan strijden tegen de Korfrakkers voor het Nederlands Kampioenschap. Speelsters en leiding proficiat en heel veel succes volgende week. We hopen jullie met zoveel mogelijk supporters te komen aanmoedigen.

4x gelezen

E1 en E3 kampioenswedstrijden zaterdag 25 maart in de Wetteling Venray

23 maart 23:00  A.s. zaterdag spelen de E1 en E3 om 10 uur kampioenswedstrijden in de Wetteling. Per abuis stond in het YNB fout vermeld dat de E2 kampioenswedstrijd speelt maar dat is de E1 en E3 die gaan strijden voor het kampioenschap. De thuiswedstrijden van de Peelkorf worden allemaal in de Wetteling gespeeld. Kom onze meiden aanmoedigen op zaterdag 25 maart in de Wetteling.

5x gelezen

Voortzetting samenwerking Erwin Dijkstra

23 maart 16:00  Korfbalvereniging de Peelkorf verlengt haar samenwerking met jeugd coach Erwin Dijkstra. De Peelkorf en coach Erwin Dijkstra zetten hun samenwerking voort in het komende korfbalseizoen. Erwin Dijkstra is al vele jaren verbonden aan korfbalvereniging de Peelkorf. Deze samenwerking leverde al veel mooie resultaten op. We zijn dan ook blij dat Erwin in het komende korfbalseizoen wederom de coaching van onze A1 oppakt! Erwin Dijkstra begon bij de Peelkorf als (assistent)coach bij de senioren 1. Na 7 jaar het eerste team van de Peelkorf te hebben gecoacht en getraind, maakte Erwin de overstap naar Oranje Wit uit Leunen. Hier was hij ook 7 jaar coach van het eerste team. Daarna keerde Erwin terug naar de Peelkorf, om zich te richten op de jeugd van onze vereniging. Hij coachte diverse wedstrijdteams van onze jeugd. Inmiddels is Erwin voor het derde jaar coach van de A1. Erwins jarenlange inzet in de jeugdteams van de Peelkorf leverde een belangrijke bijdrage aan het groeien en bloeien van onze korfbalsters en onze vereniging. We zijn blij dat hij volgend jaar zijn inzet voor onze A1 en onze vereniging voortzet!

6x gelezen

Kruisfinale De Peelkorf B1 - Vios /Spes B1 Zaterdag 25 maart

21 maart 9:30  Zaterdag 25 maart zal de De Peelkorf B1 de kruisfinale spelen.

23x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!