Home - De Peelkorf

Sponsors

Home

Pupil van de week Zondag 3 december om 11.40 uur Wetteling Venray Mariëlle Roos

Vandaag, 30 november 14:15   Ik ben Mariëlle Roos ik speel in de C1. Ik zit al 5 jaar op korfbal. Aanvallen en verdedigen vind ik even leuk het is juist leuk om het af te wisselen. Buiten korfballen vind ik fijn, maar als het koud is en het regent ben ik blij dat we in de zaal kunnen korfballen. Mijn andere hobby's zijn gitaarspelen, naar de Jera en naar de Jeugdclub in Veulen gaan. Van de senioren 1 ken ik Lisa van Lier, ze was leidster van Jerakamp. Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn en even in het zonnetje mag staan. Hoe het precies is weet ik nog niet, maar ik heb er in ieder geval veel zin in. Groetjes Mariëlle

5x gelezen

Ere lid SV Ysselsteyn

6 november 19:30  Binnen onze vereniging heeft Leo Sanders de titel erelid mogen ontvangen. Hij heeft zich reeds jarenlang verdienstelijk gemaakt binnen de vereniging van S.V. Ysselsteyn. Hij is inmiddels al 60 jaar lid van onze vereniging. Vanaf 1995 is hij daarbij ook een actieve vrijwilliger geworden. Hij begon als jeugdleider, daarna grensrechter en vervolgde zijn weg als scheidsrechter. In 2010 kwam daar Vut actief nog bij. Samen met een paar andere mannen zorgt Leo voor het onderhoud van ons sportpark. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Leo tijdens de jaarvergadering voor gedragen is voor een erelidmaatschap. Leo gefeliciteerd met deze titel.

39x gelezen

Vrijwilliger van het Jaar

6 november 19:30  Dit jaar is Rowan van der Zanden vrijwilliger van het jaar: Dit staat symbool om alle vrijwilligers van onze vereniging te bedanken voor hun inzet! Rowan is sinds 2004 korfbalster bij de Peelkorf. Ze is 8 jaar trainster en coach van onze jeugdteams. Daarnaast is de actief bij de kampcommissie en organiseert ze al sinds 2019 het jaarlijks kamp voor onze jeugd.

59x gelezen

Jaarvergadering SV Ysselsteyn

6 november 19:15   Jaarvergadering 02-11-2023 S.V. Ysselsteyn. Op de drukbezochte jaarvergadering van vorige week donderdag werd er teruggekeken naar het afgelopen seizoen en vooruitgeblikt naar het huidige seizoen. Bij afdeling korfbal nam Carine Houben afscheid als voorzitster. Marjanne Pouwels is toegetreden tot het bestuur en zal de taak van Carine overgaan nemen. We bedanken Carine voor haar jarenlange inzet en wensen Marjanne veel succes!

49x gelezen

De Peelkorf F1 Periode Veld kampioen

22 oktober 13:00  De meiden van de F1 zijn zaterdag periode kampioen veld geworden. Speelsters en leiding proficiat! Britt en Lize staan niet op de fotot

45x gelezen

Jaarkalender SV Ysselsteyn

22 oktober 13:00  Hierbij de jaarkalender zover als al gepland is van SV Ysselsteyn.

43x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!