Datum

8 maart 2020 12:45

Accommodatie

Onbekend

De eerste wedstrijd na de carnaval moest De Peelkorf in eigen hal tegen laagvlieger De Horst. De score werd al snel geopend door de thuisploeg. Via verschillende kansen werd de stand uitgebreid naar een 6-1 voorsprong. Vanaf dat moment koos De Horst voor een andere verdedigende tactiek, wat ervoor zorgde dat De Peelkorf zich daar even op in moest stellen. Hierdoor kwam de uitploeg terug tot één doelpunt verschil (6-5). Vlak voor rust wisten de Ysselsteynse dames toch weer een gat te slaan, wat zorgde voor een ruststand van 10-7.

Na rust was het wederom De Peelkorf wat als eerste de korf wist te vinden. De Horst kon nog even terugkomen tot 2 doelpunten (11-9), maar daarna was het verzet gebroken. Via diverse scores werd de stand verder uitgebouwd naar 20-10. Het slotakkoord was echter voor de uitploeg. Met 2afstandsschoten werd de eindstand bepaald op 20-12.

Volgende week staat de derby tegen Oranje Wit op het programma, om 13.00 uur in de Wetteling.