Accommodatie

Onbekend

de Peelkorf 1 - Prinses Irene 1

Op zondag 20 september speelde de Peelkorf hun eerste competitiewedstrijd. Deze werd gespeeld tegen Prinses Irene.

Beide partijen waren vanaf minuut 1 gewaagd aan elkaar. Verdedigend stond de Peelkorf goed en aanvallend kwamen ze continu op voorsprong. Prinses Irene maakte gauw na een voorsprong ook telkens een doelpunt. Helaas kon de Peelkorf het gat niet groter maken dan 1 doelpunt verschil. Met 6-5 voorsprong gingen ze de rust in.

Na rust kwam Prinses Irene goed terug en werd het gelijk, 6-6. Het ging gelijk op, beide partijen kwamen moeilijk tot scoren. Er waren genoeg kansen maar deze werden niet benut door de Peelkorf. In de slotfase werd het spannend. Prinses Irene kwam op voorsprong, het stond 7-8. In de laatste minuut zorgde Lisa Verlijsdonk met een doorloopbal voor gelijkspel. Eindstand: 8-8.