Datum

26 september 2020 18:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag reisde de Peelkorf naar Erp voor het duel met de Korfrakkers. De thuisploeg nam het initiatief en scoorde de openingstreffer via een vrije bal. Het antwoord van de gasten volgde niet veel later via een strafworp, 1 – 1. Met twee doelpunten op rij wist De Korfrakkers de voorsprong weer te pakken, 3 – 1. De Peelkorf liet het er niet bij zitten en scoorde tegen. Daarna volgde een mindere fase van de ploeg uit Ysselsteyn. Door vier doelpunten op rij wist de ploeg uit Erp de voorsprong uit te bouwen naar 7 – 3. Via het eerste velddoelpunt van de wedstrijd wisten de gasten iets terug te doen, 7 – 4. Voor rust werd door beide partijen nog gescoord, waardoor de ruststand op 8 – 5 uitkwam.

Na rust opende de Peelkorf de score en naderde ze de Korfrakkers tot een doelpunt verschil. Helaas wist de thuisploeg de marge daarna weer op twee doelpunten te zetten. Door het benutten van een vrije bal, kwam de stand op 10 – 8. Na 10 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft, sloeg de Korfrakkers het beslissende gaatje van vier doelpunten. Het verschil werd niet meer kleiner dan drie doelpunten. Met drie doelpunten achter elkaar bracht de thuisploeg de stand op 15 – 9. De gasten deden nog iets terug, waardoor de eindstand van 15 – 10 op het scorebord stond. Een verdiende overwinning voor de ploeg uit Erp.