17 oktober 2021 13:30

Accommodatie

Onbekend

De Peelkorf deed goede zaken door Spes uit Milsbeek in de laatste buitenwedstrijd van 2021 winnend af te sluiten. Hiermee verschaffen de dames zich een goede uitgangspositie voor de 2e seizoenshelft in de buitencompetitie.

Het begin van de wedstrijd was redelijk in evenwicht. De eerste 10 minuten werd er door beide partijen dan ook niet gescoord. Daarna was het de Peelkorf dat de score opende door een mooi afstandsschot. Dat duurde overigens niet lang want Spes maakte al gauw genoeg gelijk. En ook na de 2-1 van de Peelkorf sloegen de dames uit Milsbeek weer toe. Tijd voor de Peelkorf om dus een tandje bij te zetten. En dat deden de dames dan ook. In de laatste 10 minuten van de eerste helft maakten zij 4 doelpunten zodat de stand met rust 6-2 was in het voordeel van de Ysselsteynse dames.

De coach van SPES heeft in de rust haar dames te weten inspireren want binnen 2 minuten na de thee stond het alweer 6-3. De Peelkorf werd dus meteen wakker geschut en bracht de marge weer naar 4. Daarna was het, in de nogal fysieke wedstrijd, rustig voor diegene die het scorebord bij moest houden deze dag. In ruim een kwartier tijd vielen er geen doelpunten. In het slotstuk van de wedstrijd besloot de Peelkorf om toch nog even aan te zetten en maakte het nog 3 doelpunten. Ook SPES maakte nog 1 doelpunt waardoor de eindstand op 10-4 uit kwam in het voordeel van de Peelkorf. Daarmee nestellen de yselsteynse dames zich stevig in de top voor de ranglijst en kunnen ze de 2e helft van de buitencompetitie mee gaan strijden om de play-off plekken voor het kampioenschap.