Zuidsingel 2
5802EG
VENRAY
tel. 0478-585333

Donderdag 10 maart stond de inhaalwedstrijd tegen Dakos op het programma. Het begin was voor de gasten uit Someren. Zij opende de score en kwamen via een kleine kans op een 1 – 3 voorsprong. Midden eerste helft had de thuisploeg weer orde op zaken gesteld en stond het 4 – 4. Na een sterke fase van de Peelkorf met nog 3 doelpunten op rij, stond er een 7 – 4 stand op het scorebord bij rust.

Na de pauze opende Dakos de score met een afstandsschot. Via twee mooie uitgespeelde aanvallen van de ploeg uit Ysselsteyn werd er een gaatje van vier doelpunten geslagen, 9 – 5. Daarna herpakten de gasten zich en kwamen ze tot tweemaal toe tot een doelpunt terug. Gelukkig wist De Peelkorf op deze belangrijke momenten te scoren, waardoor het verschil weer twee doelpunten bedroeg, 11 – 9.  Met nog vier doelpunten op rij werd de wedstrijd beslist naar 15 – 9. Dakos toonde echter veerkracht en kwam nog terug tot 15 – 12. Een moeizame, maar belangrijke overwinning. Zondag 13 maart speelt de Peelkorf thuis tegen Melderslo om 12.55 uur.

Doelpunten: Tina Janssen en Marly van Asten (beide 3x), Lieke Thomassen en Rachèl van Meijel (beide 2x), Lynn van der Weerden, Anke van Bussel, Rowie Hendriks, Lieke van Bussel en Lisa Verlijsdonk (allen 1x).