Nieuwsberichten - De Peelkorf

Sponsors

Nieuwsberichten

De Peelkorf slaat nieuwe weg in met trainersduo Seizoen 2023-2024

31 januari 23:00  De Peelkorf is erg blij dat we bekend mogen maken, dat Man-kit Chan komend seizoen bij onze vereniging blijft. Man-Kit had begin dit seizoen aangegeven dat dit het laatste seizoen ging worden bij de Peelkorf. Trainer / coach Man-Kit kwam er gedurende het seizoen bij uit, dat er veel vooruitgang, uitdaging en ambitie zit in de nieuwe selectiegroep en is samen met de Peelkorf gaan kijken naar mogelijkheden. En we zijn trots dat we tot een mooie overeenkomst zijn gekomen. Komend seizoen zal Man- Kit Chan (5de seizoen) samen met Linda Verlijsdonk, het nieuwe trainersduo vormen van de senioren bij de Peelkorf. Linda is binnen onze club speelster en coach geweest. Super fijn haar weer in ons midden te hebben. De Peelkorf kijkt met deze samenwerking, waarbij we veel korfbalkennis, -ervaring en passie in huis hebben, met veel vertrouwen de toekomst in.

12x gelezen

In Memoriam: Harrie Claessens

13 januari 13:45  Met grote verslagenheid ontvingen wij het droevige bericht dat helaas is overleden ons zeer gewaardeerd lid : Harrie Claessens Harrie is lid van onze vereniging sinds 1963. In oktober 2023 zou hij het diamanten lidmaatschap hebben bereikt, 60 jaar. Hij heeft zelf een actieve carrière gehad als voetballer en hierna zich verdienstelijk gemaakt in diverse functies binnen onze vereniging. Zo is hij diverse jaren jeugdleider geweest en was hij van 1982 t/m 1993 bestuurslid binnen afdeling voetbal. Sinds de privatisering van de sportparken in 2001 is Harrie als lid van CBS (Commissie Beheer Sportpark) actief in de weer geweest voor het onderhoud van het sportpark. Tot op de dag van vandaag was hij nog steeds lid binnen het huidige VUT-Actief clubke. Voor afdeling korfbal was Harrie een grote drijvende kracht bij de realisatie, uitvoering en onderhoud van de materialenkar en opslag-container. Harrie was ook vele jaren lang een bekend gezicht op het sportpark, waar hij altijd getrouw de entree verzorgde en vele bezoekers verwelkomde op ons sportpark. Als fervent supporter van de diverse teams binnen onze club, kon hij stilletjes genieten langs de lijn bij zowel korfbal als voetbal. Bleek na de wedstrijd tijdens de 3e helft, dat het druk was in de kantine, dan was er altijd de helpende hand van Harrie. In Harrie verliezen wij een warm en vriendelijk persoon, een echte verenigingsman met een liefdevol hart voor ons SV Ysselsteyn. Wij wensen Tiny, kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte en mooie dierbare herinneringen toe. Bestuur, Vut Actief, Ereleden en Leden SV Ysselsteyn

50x gelezen

Carnaval middag SV Ysselsteyn

3 januari 15:00  Zondagmiddag 5 februari meer »

38x gelezen

Trainer Senioren

5 december 17:45  Trainer Senioren 1

100x gelezen

De pietentraining van de Kangoeroe Klup!!!

28 november 15:15   Wat was het een weer een leuke training alle kangoeroetjes en trainsters hebben flink genoten!! Hierbij wat leuke fotootjes…meer »

46x gelezen

Pupil van de week Zondag 27 november om 17.15 uur In de Wetteling Fem Kuenen

23 november 21:00  Ik ben Fem Kuenen. Ik korfbal nu ongeveer 5 jaar . Het leukste van het korfballen vind ik wel het aanvallen . Want dan mag je ook doelen. Maakt mij niet of ik binnen of buiten speel vind het allebei even leuk. Verder vind ik het leuk om te shoppen met vriendinnen en om op te passen . Ik vind het leuk en ook wel spannend om als pupil van de week mee te mogen met een senioren team. Hier ken ik Fenna en Lisa van.

53x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!