Pupil van de week - De Peelkorf

Sponsors

Pupil van de week

Pupil van de week Zondag 24 september om 14.30 uur Sportpark Ysselsteyn Nora Dalstra

21 september 20:30  Team: D1 - Hoe lang speel je al korfbal? 3 jaar - Vind je het leukste om te aanvallen of te verdedigen en waarom? Aanvallen omdat ik graag wil doelen - Korfbal je het liefst binnen of buiten? Buiten - Heb je nog andere hobby's? Zo ja, welke? Ik hou van kleuren en spelen en wandelen met mijn hondjes - Wat vind je leuk aan Pupil van de Week zijn? Dat ik mee kan kijken bij oudere meiden die heel goed kunnen korfballen - Welke speelsters van Senioren 1 ken je? Geen

28x gelezen

Pupil van de week Zondag 14 mei om 13.00 uur Sportpark Ysselsteyn Tess Kuunders

11 mei 10:15  Tess Kuunders Team: C1 - Hoe lang speel je al korfbal? Vanaf de kangaroe club - Vind je het leukste om te aanvallen of te verdedigen en waarom? Aanvallen omdat je dan zelf meer kunt doen met je vak - Korfbal je het liefst binnen of buiten? Buiten - Heb je nog andere hobby's? Zo ja, welke? Paardrijden - Wat vind je leuk aan Pupil van de Week zijn? Kijken hoe hun spelen en als team zijn - Welke speelsters van Senioren 1 ken je? Ik denk dat ik alleen Fenna ken

151x gelezen

Pupil van de week: Kim Derks

26 september 12:00  Aanstaande zondag is Kim Derks de pupil van de week! Kim is speelster van de D1. Wij wensen Kim heel veel plezier en succes zondag!meer »

1026x gelezen

Pupil van de week: Sil Maas

28 april 22:15  Aanstaande zondag is Sil Maas de pupil van de week! Sil is speelster van de D1. Wij wensen Sil heel veel plezier en succes zondag!meer »

504x gelezen

Pupil van de week: Ellen Arts

28 maart 17:00  Aanstaande zondag is Ellen Arts de pupil van de week! Ellen is speelster van de D1. Wij wensen Ellen heel veel plezier en succes zondag!meer »

481x gelezen

Pupil van de week: Daphne Willems

11 maart 21:00  Aanstaande zondag is Daphne Willems de pupil van de week! Daphne is speelster van de D2 Wij wensen Daphne heel veel plezier en succes zondag!meer »

1045x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!