24 september 2016 10:30

Accommodatie

Onbekend

geschreven door: Dani

De wedstrijd tegen SV United A1, waarin we er de eerste helft echt heel lekker in zaten. Het was een fijne pot korfbal van beide kanten. Het liep gelijk op naar een ruststand van 3-3.

Na de rust konden we het fijne spel van de eerste helft niet terug oppakken, de tegenstander kwam scherper terug. Wij konden helaas onze kansen en strafworpen niet benutten, en aan de andere kant gebeurde dit wel.

We hadden zeker evenveel kansen als United, en we hadden goede kansen, maar we konden ze niet mooi afwerken, aandachtspuntje voor de training!

Uiteindelijk liep de tegenstander uit en konden we niet meer bijhaken: 10-6

We bedanken wederom de reserves van deze week: Alana, Manon, Luca en Noa. Dankzij jullie hebben we toch de wedstrijd kunnen spelen!