Accommodatie

Onbekend

'Een verloren wedstrijd met toch een goed gevoel'

Door: Joyce en Anne

We begonnen de wedstrijd met een sterk gevoel en kwamen zo op een voorsprong die uitliep naar 5-1.
Tot onze teleurstelling werd het al snel 4-5 en gingen we de rust in.
Na de rust probeerden we het weer terug op te pakken en proberen we onze kleine voorsprong uit te breiden. Maar helaas scoorde United eerder en werd het gelijk..
Daarna ging het duel gelijk op en kwamen wij steeds eerst op voorsprong en kwam United elke keer terug op gelijke hoogte.
Opnieuw hadden wij de meeste kansen maar daar koop je niks voor.
Het staat inmiddels 8-8 met nog een paar minuten op de klok.
United maakt een overtreding waardoor wij een stip krijgen, in de laatste minuten. De druk was voelbaar en helaas ging de strafworp er net niet in. United kreeg nog een kans die ze wel maakte en hierdoor kwamen wij voor het eerst op achterstand, het werd 9-8.
In de laatste secondes kregen wij nog een vrije worp, deze werd slim genomen maar ging er helaas ook net niet in. Einde wedstrijd, helaas verloren maar wel ontzettend goed gekorfbald met z'n allen. Koppies niet laten hangen en doorgegaan tot het einde. In de zaal nemen we revanche.