Datum

17 september 2016 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 17 september stond de wedstrijd tegen Rosolo gepland. We kenden ze al van vorig jaar en wisten dat Rosolo zuiver is op hun schot. Dit werd ook tijdens de bespreking gezegd.

In één van de eerste aanvallen scoorden wij met een mooi afstandsschot. Het lukte niet snel genoeg om weer tot scoren te komen, zodat Rosolo langszij kwam. De verdere eerste helft scoorden we om beurten, zodat het scorebord in de rust op  4-4 bleef staan.

Na de rust duurde het lang voordat er een nieuw doelpunt kwam. De verdediging hield het goed dicht, maar de aanval kwam maar niet tot een doelpunt.  Na enkele kansen over en weer, lukte het Rosolo om pas na ongeveer 20 minuten te scoren met een afstandsschot. Al snel volgde nog een afstandsschot en werd het 4-6. Het lukte ons niet meer om te scoren, waardoor Rosolo in een rap tempo uit kon lopen naar 4-8. Met nog ruim 5 minuten te spelen lukte het ons om te scoren uit een doorloopbal. De laatste minuten waren echter weer voor Rosolo, waardoor de eindstand uitkwam op 5-10.