Datum

24 september 2016 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 24 september hebben we de wedstrijd tegen Dakos gespeeld. We hadden erop getraind dat Dakos al vanaf het begin heel dicht op ons ging verdedigen, omdat ze dat vorig jaar ook deden. We wisten dus wat we moesten doen als ze er helemaal op gingen, maar in de wedstrijd was er toch niet veel van te merken dus konden wij gewoon ons eigen spelletje spelen.

Al snel in de wedstrijd scoorden wij het eerste doelpunt. Niet veel later werd het 1-1 door een afstandsschot van Dakos. Wij lieten ons daar niet door afzakken en maakten daarna zelf ook nog twee mooie afstandsschoten. Deze doelpunten waren allemaal al in het begin van de wedstrijd gevallen. Op het einde van de eerste helft waren we wat slordiger en maakten we onze kansen niet meer af, maar we lieten onze hoofden niet hangen en hadden er nog vertrouwen in. In de rust stonden we dan ook 3-1 voor.

Na nog even een bespreking begon de 2e helft en we gingen er weer vol voor. Na ongeveer 10 minuten scoorden we een vrije bal. We hadden veel goeie kansen, maar maakten deze niet af. De laatste 5 minuten gaven we nog steeds onze 100 procent en scoorden toen ook een mooie kleine kans. De uitslag was dus 5-1.