15 oktober 2016 13:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag 15 oktober speelden we tegen Swift B1 in Velden. We hadden bij het spes-tournooi van hun gewonnen, dus we wisten dat we een kans maakten.

Op het begin van de wedstrijd werd er niet veel gescoord, maar we hadden wel veel kansen. Helaas scoorde Swift 4 doelpunten achter elkaar. We gingen de rust in met 4-0 achterstand.

Marly en Mariska gaven ons de juiste aanwijzingen om aan de 2e helft te beginnen. We hebben nog wel 6 doelpunten gescoord, maar Swift had er helaas nog 7 doelpunten bij. We hebben ons toch 200% gegeven!

De eindstand was 11-6