Scheidsrechter

Kelly Swinkels

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen United B1. De meiden hadden er allemaal veel zin in na de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen Oranje Wit B1. Ze hadden ook veel zelfvertrouwen en waren gebrand om de punten in Ysselsteyn te houden.

De wedstrijd werd geopend door een afstandschot van de tegenstander, maar we kwamen weer op gelijke hoogte door een doorloopbal. Daarna werden er twee afstandschoten ingeknald door de Peelkorf. Net voor rust wist United toch een kleine kans te benutten en gingen we met een 3-2 voorsprong de rust in. In de rust werd er gezegd dat de meiden vertrouwen moesten houden. We hadden immers een grote kans om te winnen. Door wat plaatsingsfouten kwam er steeds minder rust in het team. Net na de rust scoorde United dan ook de gelijkmaker. Maar toch wisten wij met een afstandschot de voorsprong weer naar ons toe te trekken. Uiteindelijk werd het toch nog 4-4. We mogen als team trots zijn dat we toch nog een punt hebben gepakt, want het was spannend tot aan de laatste seconde! Op naar volgende week waar we weer een mooie thuiswedstrijd op de planning hebben staan; De Peelkorf B2 - Vios B2. Tot dan!