Scheidsrechter

Renee Philipsen

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag stond Vios B2 op het programma. Het was heerlijk weer en het beloofde dan ook een leuke pot korfbal te worden. In de voorbespreking werd het nog eens aangehaald dat de meiden vertrouwen moesten hebben in eigen kunnen en dat ze samen moesten gaan vechten voor de overwinning. Dit namen ze in hun op en dit was dan ook goed te zien tijdens de wedstrijd.

Door twee doorloopballen achter elkaar kwamen we al snel op een 2-0 voorsprong. Door een mooie uitwijkbal en doorloopbal was het al snel 4-0. De meiden hadden er vandaag zin in en het stond maar liefst 6-0 in de rust door een afstandschot en een benutte strafworp. In de rust werd verteld zo door te gaan, want het ging immers heel goed de eerste helft. De tweede helft werd nog 1 keer gescoord door de aanval. De aanvallen liepen goed, maar helaas werd het gaatje niet zo vaak gevonden. Dit doelpunt was dan ook heel erg verdiend.  De complimenten gingen uit naar de verdediging de tweede helft. Zij wisten maar liefst 30 minuten lang het goed verdedigende spel vol te houden. Uiteindelijk hebben we géén doelpunten tegen gekregen en maar liefst 7 keer gescoord!

Met drie wedstrijden gespeeld zijn we nog onverslagen en staan we op de tweede plaats. Komende zaterdag moeten we om 15:00 uur in Horst tegen Oxalis. We hopen dat weer een mooie pot korfbal neer te zetten!