Datum

1 oktober 2016 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag stond Oxalis B1 op het programma. Op papier waren wij in het voordeel, want we hadden meer punten dan Oxalis. In de voorbespreking werd gezegd dat de meiden scherp moesten beginnen. De wedstrijd begint nog altijd op 0-0, dus de meiden moesten er evengoed hard voor werken.

Als snel werd de wedstrijd geopend door De Peelkorf. Door een kleine kans te benutten kwam de stand op 0-1. Twee rake afstandsschoten bracht de stand op 0-3. De meiden gingen vol strijdlust verder. Ook Oxalis wist de korf te raken met een afstandsschot. De doelpuntenregen vond plaats nog voor rust aan de kant van De Peelkorf. We wisten nog maar liefst 4 keer te scoren. Door een benutte strafworp aan de kant van Oxalis was de ruststand 2-7.

In de rust werd gezegd dat de meiden zo door moesten gaan. De kansen lagen aanvallend vooral in het dynamische spel. Uit de ruimte kwamen de meiden vaak vrij. Verdegigend deden we er nog een schepje bovenop. We gingen er helemaal op. De tweede helft heeft Oxalis door het goede verdedigende werk het gaatje niet meer kunnen vinden. Doordat wij nog twee kleine kansen en twee afstandsschoten erin gooide, kwam de stand op 2-11 te staan. De meiden hadden graag nog veel meer doelpunten gezien en waren dan ook gedreven om nog meer te scoren. Helaas wisten wij uit mooie aanvalsspellen ook niet meer te scoren. Maar we mogen trots zijn op de uitslag. We hebben 11 keer gescoord en we wisten wederom, door goed verdedigend werk, de tweede helft geen tegen doelpunten te krijgen.

Met 4 wedstrijden gespeeld hebben we al 7 punten binnen. De meiden kijken uit naar de komende drie wedstrijden, waarin ze gebrand zijn om de punten te pakken! Volgende week spelen we thuis tegen SVOC'B1 om 11 uur.