Scheidsrechter

Bert Weeren

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag 2 oktober stond de wedstrijd tegen Swift op het programma, de koploper in onze poule. Een voor ons bekende tegenstander.

Met vooraf een goed woordje van onze coach begonnen we positief aan deze wedstrijd. We begonnen goed en al gauw maakten we het eerste doelpunt. Helaas voor ons scoorde Swift snel daarna de gelijkmaker. Al snel was het ons duidelijk dat het een lastige pot zou worden.

Swift nam het initiatief, wat er voor zorgde dat we na 10 minuten spelen aankeken tegen een achterstand van 1-4.

We kwamen niet toe aan ons eigen spel en namen een time-out. Hierin werd ons duidelijk dat we moesten gaan korfballen en we er samen voor moesten werken. Ons spel werd beter en er kwamen meer kansen. Helaas wisten we deze niet te belonen met een doelpunt. We konden er niet voor zorgen dat we Swift bij bleven. Na een half uur gespeeld te hebben stond het 3-9. De laatste 5 minuten van de eerste helft ging het al beter en beloonde we onze kansen wel met een doelpunt. Met een stand van 7-10 gingen we de rust in.

Opnieuw hebben we besproken hoe we het aan gingen pakken. Met goede moed gingen we de 2e helft in. Deze begon goed en hebben we ons terug geknokt tot een stand van 8-10.

We stonden verdedigend sterk en ook aanvallend wisten we wat we moesten doen, het geloof was er weer. We zijn met zijn alle doorgegaan tot het einde, helaas was dit niet genoeg om de winst te pakken en verloren we de wedstrijd met 9-13.

Doelpunten: Trudy (3x), Nicole en Joëlle (2x), Sacha en Vera