Datum

28 september 2016 19:15

Accommodatie

Onbekend

Woensdag 28 september hebben wij de wedstrijd tegen Vios gespeeld. We wisten nog niet veel van hen, maar dat hield ons niet tegen om te gaan winnen.

Al snel in de wedstrijd scoorden wij een afstandsshot. Wij hielden de verdediging goed dicht en scoorden even later weer. Vlak daarna werd het 1-2 door een afstandsshot van Vios. We hadden goede kansen, maar maakten deze niet af. De verdere eerste helft scoorden wij om en om. In de rust stond het 2-4.

Na de rust gingen wij er weer voor. Al snel scoorden wij een afstandsshot. Na ongeveer twaalf minuten spelen, scoorden Vios weer en het stond 3-5. We werden slordiger en maakten onze kansen niet allemaal af. De verdediging stond goed. Wij gaven niet op en scoorden nog twee afstandsschoten. Vlak daarna kregen wij nog een doorloopbal tegen. Het lukte ons niet meer om te scoren. De uitslag was dus 4-7.