Datum

19 november 2016 12:25

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag hadden we de wedstrijd Peelkorf-Vios. In een van de eerste aanvallen in de wedstrijd scoorden we een mooie omdraaibal. Niet veel later stond het 1-2 door afstandschoten van Vios. Vlak voor de rust maakte de Peelkorf nog twee doelpunten, een afstandschot en een kleine kans. Vios scoorde er nog eentje voor de rust. In de pauze stond het 3-4 in het voordeel van Vios.

Na een bespreking begon de 2e helft. We gingen ervoor om de punten mee te nemen naar huis. Meteen in de eerste aanval creëerden we een mooie kans en maakte het afstandschot af. Snel daarna maakte we 2 hele mooie kleine kansen af. Het stond 7-4.
Vios kwam weer een beetje terug, ze maakte een kleine kans. Toen maakten we een mooi afstandschot en we zakten een beetje in waardoor Vios nog 2 kansen maakten. De einduitslag is 8-7 geworden.