12 november 2016 16:30

Accommodatie

Onbekend

Geschreven door: Roos en Evi

Vandaag speelde we tegen United A2, de laatste buitenwedstrijd werd hier nog van verloren, daarin gaf de A2 een 1-6 voorsprong weg en verloor uiteindelijk met 9-8. Ee hadden iets goed te maken dus!

We begonnen de wedstrijd vol goede moed, dat moest wel. Er staat nu een heel nieuw team en we moeten nog aan elkaar wennen. De wedstrijd begon en we kregen meteen een doelpunt tegen, dat was geen fijn begin. Maar we kwamen meteen terug met een mooi afstandschot. Vervolgens gingen we goed door korfballen en we gingen de rust in met een 2-8 voorsprong. In de rust werd gezegd dat we zo door moesten gaan, kleine foutjes eruit halen en dat het weer '0-0' stond. Dat deden we ook en scoorden na de rust meteen een strafworp raak. Ondanks het nieuwe team en de vele vrije ballen tegen, hebben we onze koppen niet laten hangen en gingen we door tot het einde. Dat werd beloond, we wonnen met 4-15!

Een echte teamprestatie!!

Voor de Peelkorf scoorde Rozan (5x), Roos (3x), Joyce en Dani (beide 2x), Noa, Luca en Rowan (allen 1x)

Volgende week spelen we om 12:30 uur tegen Oxalis A1!