Nicole Tielen

Accommodatie

Onbekend

Geschreven door: Louka en Britt

Op 19 november hadden we onze tweede binnenwedstrijd; De Peelkorf A2 tegen Oxalis A1, een voor ons onbekende tegenstander.

Met een goede voorbereiding en positieve moed gingen we de wedstrijd in. We kwamen al snel op 0-2 achterstand, maar we bleven doorknokken. Al snel werd dit goed gemaakt door een mooie wegtrekbal en een strafworp, waardoor we gelijk stonden op 2-2. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 4-7 achterstand.

Na de rust gingen we er weer volop tegenaan en was de stand dus weer 0-0. We kregen meteen een kleine kans om de oren, maar lieten onze koppen niet hangen en bleven doorknokken. Dit leidde tot 9-10, we kwamen dichterbij! Wat was het nu spannend..
We hadden nog 1 doelpunt nodig en dan stonden we gelijk! Helaas scoorde Oxalis in de laatste minuten en gingen we het veld af met 9-11. In feite hebben we de 2e helft dus gewonnen met 5-4.

Ondanks dat Oxalis vorig seizoen nog in de hoofdklasse speelde, hebben wij als team een top prestatie geleverd waar we heel trots op mogen zijn!

Voor de Peelkorf scoorden Rozan en Roos (beide 2x), Anne, Dani, Joyce, Britt en Evi (allen 1x).

Volgende week zaterdag spelen we om 14.45 de uitwedstrijd tegen Astrantia A1.