26 november 2016 14:45

Accommodatie

Onbekend

Geschreven door: Noa en Vera

Op 26 november 2016 moesten wij spelen tegen Astrantia. Dit was een verre reis, helemaal naar Groesbeek. we gingen vol goede moed de wedstrijd in, want we hadden niet voor niets zo ver gereden. We begonnen aan de wedstrijd en kwamen binnen een paar minuten al meteen op een voorsprong door een wegtrekbal. Astrantia toont goede tegenstand, we zijn gewaagd aan elkaar en we stappen de rust in met een 6-4 achterstand. In de rust krijgen we een hele sterke toesprak. Deze keer gingen we de 2e helft niet in met een gelijkspel, waarin alles dus weer open lag. Nee, deze keer gingen we de 2e helft echt in met de achterstand zoals op het bord! Dus we hadden wat goed te maken. De eerste score na rust is voor Astrantia, maar de betere kansen zijn voor ons. Langzaam komen we dichterbij. Met nog 8 minuten op de klok komen we door middel van een mooi afstandschot op 7-7 gelijk. Toen kregen we in de gaten dat we nog konden winnen en ging het vertrouwen groeien. Door weer een mooi afstandshot stonden we 7-8 voor! In de laatste minuut konden we de bal helaas niet in het aanvalsvak houden en scoorde Astrantia in de allerlaatste secondes nog de gelijkmaker. Binnen of buiten de tijd, dat zullen we nooit zeker weten. De eindstand was dus 8-8. We zijn dus niet voor niets zo ver gereden, want we hebben toch maar mooi een punt uit het vuur gesleept!

In deze wedstrijd hebben gescoord: Luca, Evi en Joyce (allen 2x), Rowan en Britt (beide 1x)

Onze volgende wedstrijd is op 10 december, uit tegen Merselo A1 om 12.50 in Overloon.