Datum

17 december 2016 13:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag hebben wij gespeeld tegen Rosolo. We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden. De eerste helft liep het gelijk op: scoorde Rosolo, dan scoorden wij. Zo viel in de eerste 4 minuten al snel een doelpunt voor Rosolo, het stond 0-1. Verder in de wedstrijd viel het gelijk op, zo werd het al snel 1-1 en eindigden we met de ruststand 3-4 voor Rosolo.

Na een goede aanmoediging van de trainsters gingen we gefocust het veld op. We wisten dat we er goed op moesten met verdediging en dat deden we ook. Na een lange tijd viel er een doelpunt, helaas voor Rosolo. De stand was 3-5, maar kort daarna viel er een doelpunt 4-5 voor ons. We waren heel blij en we wisten dat het spannend zou worden. Zo speelden we verder en scoorden we er nog een in de laatste 5 minuten, het was 5-5. De minuten gingen voorbij en het werd al snel de laatste minuut voordat de wedstrijd was gelopen. In de laatse minuut werd er een hele mooie doorloopbal aangegeven en afgemaakt. Er viel een doelpunt en enkele seconden later ging het fluitje. De eindstand was 6-5.