Datum

7 januari 2017 14:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag hebben wij tegen De Korfrakkers uit Erp gespeeld. De eerste helft liep het bij ons niet helemaal goed, we waren niet fel genoeg. Hierdoor kwamen we op achterstand en lieten we onze hoofden een beetje hangen. Gelukkig maakten onze trainsters ons op tijd wakker en moedigden ons goed aan. Het verschil bleef hierdoor beperkt tot 2 doelpunten. Ruststand: 2-4.

Na de rust gingen we zelfverzekerd het veld op. We waren actiever en kwamen langzaam dichterbij tot gelijkspel: 4-4. In de laatste minuten wisten we nog te scoren uit een mooie doorloopbal en konden we met 2 punten naar huis. Eindstand 5-4!