Datum

4 februari 2017 12:15

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag moesten we weer tegen Spes. We weten dat dit altijd een moeilijke wedstrijd blijft voor ons, maar we gingen ervoor. Al snel in het begin scoorde Spes een doorloopbal en zo kwam de stand op 0-1. Later lieten wij nog een doorloopbal en 2 afstandsschoten door en het was dus 0-4. Het was een felle wedstrijd met veel strijd. Zo kregen wij ook een vrije bal mee en maakten die mooi af. Verder in de eerste helft scoorden Spes en wij allebei nog een keer zo was de ruststand: 2-5.

In de tweede helft kregen wij veel kansen maar maakten deze steeds niet af. Dit was zonde want daardoor scoorde Spes het eerste doelpunt waardoor hun meer vertrouwen kregen. Uiteindelijk was de eindstand: 5-7. We hebben wel verloren, maar zeker geen slechte wedstrijd gespeeld.