Datum

11 februari 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag moesten we tegen de Korfrakkers. We weten dat we het altijd moeilijk hebben tegen hen. Al meteen in de eerste aanval scoorde we met een doorloopbal zo stonden we al snel op een 0-1 voorsprong. Maar Korfrakkers reageerde daar meteen op en werd er meteen aan de andere kant van het veld een afstand schot erin geschoten zo kwam de stand op 1-1. En Korfrakkers had de kracht te pakken, zo scoorden ze daarna 3x achter elkaar tot we op een achterstand kwamen van 4-1. Maar we lieten onze koppen niet hangen. Met een mooie kleine kans kwamen we op een 4-2. Daarna ging het gelijk op, we scoorden om de beurt, totdat we op een stand kwamen van 7-5. De laatste seconden van de eerste helft waren ingegaan, maar we kregen nog een vrije bal, daaruit werd nog gescoord. Zo eindigde de eerste helft in een 7-6 achterstand.

Met een krachtige bespreking gingen we de tweede helft in. We wisten dat er nog niets verloren was. En zo ging bal naar bal erin, van afstand schoten naar kleine kansen en zelfs doorloopballen en kwamen we op een voorsprong van 7-13. Maar daarna waren we even niet meer zo geconcentreerd als op het begin van de helft. Korfrakkers scoorde nog 3 ballen erin en zo was de eindscore 10-14. En namen we de winst mee naar huis.