Accommodatie

Onbekend

Zo scherp als we uit de startblokken kwamen, zo snel was het ook weer het totale omgekeerde.

Geschreven door: Luca en Dani

De vorige keer hadden we verloren, en dik. We waren hierdoor extra gebrand om dit keer zelf de punten te pakken. Binnen een paar minuten stonden we met 0-2 voor.
We waren scherp, speelde met een hoog tempo, verdedigde goed.
Na een kwartier kakten we helemaal in en kwam Merselo terug naar 3-3. We gingen uiteindelijk de rust in met een 6-3 achterstand.
In de tweede helft konden we de scherpte niet meer vinden en lieten we Merselo het spel maken. Zelf creërde we wel kansen, maar voor de afrondingen waren we niet scherp. De wedstrijd verloren we uiteindelijk, verdiend, met 10-6.

Voor de Peelkorf scoorde:  Britney en Vera (beide 2x), Evi en Noa (beide 1x)

Volgende wedstrijd is op 17 december in de Wetteling om 14:10 uur tegen Fortuna'74 A1.