Rozan Romme

Accommodatie

Onbekend

Geschreven voor: Michelle en Anne

Op zaterdag 17 december hadden we onze laatste wedstrijd van 2016; met als tegenstander Fortuna ’74 A1. Een bekende van vorig seizoen.

Met goede focus en vertrouwen gingen we de wedstrijd in. Na 7 minuten ging de eerste bal in de korf, een mooie afstandsschot van Vera, wat dus 1-0 voor De Peelkorf betekende. Al snel kwam Fortuna terug met een 1-1, waarna wij toch weer terugkwamen en er een 2-1 van maakte via Anne. Zo speelde we de eerste helft erg gelijk op en gingen we de rust in met een gelijke stand van 3-3.

Na een goede bespreking in de rust, gingen we nog steeds met goede moed terug de wedstrijd in en dit was ook meteen zichtbaar, want na 13 minuten hadden we alweer 2 kleine kansen en 2 afstandsschoten in de korf gegooid. Maar Fortuna gaf nog niet op en maakte een afstandsschot. Toch lukte het ons om voor te blijven en zo eindigde de wedstrijd met een eindstand van 10-5!

In deze wedstrijd scoorden: - Vera (3x), Roos (2x), Joyce (2x), Britney, Evi en Anne

De volgende wedstrijd is op zaterdag 14 januari om 18:00 tegen United A2.