Accommodatie

Onbekend

Geschreven door: Joyce en Rozan

Op zaterdag 14 januari om 18.00 uur stond United A2 op de planning.

We hadden hiervan al een keer gewonnen, maar ook verloren. Vandaag moesten we weer winnen. Geen andere optie. De wedstrijd begon. Na 3 minuten aanvallen kwamen we op 1-0 voorsprong door een afstandschot van Vera. Een paar minuten daarna kregen we een strafworp die Evi er mooi inlegde. Gelijk daarna scoorde United de 2 – 1. Maar wij lieten onze voorsprong niet afpakken en maakten paar minuten daarna de 3-1, 4-1 en 5-1 door 2 afsandschoten van Dani en Luca en een mooie strafworp van Rozan. Net voor rust scoorde United nog de 5-2 en zo gingen we de rust in met een ruststand van 5-2. In de rust kregen we te horen dat we zo moesten blijven doorgaan, United mochten we geen moment in de wedstrijd laten komen en zeker niet onze koppies moesten gaan laten hangen. Na de rust werd het 6-2 door een mooi afstandschot van Anne. Snel scoorde United de 6-3. Meteen daarna maakte Evi een kleine kans en stond de stand op 7-3. Daarna werd het 8-3, 9-3 door twee doorloopballen van Roos. Als laatste kregen we nog een tegenvallertje want United scoorde de 9-4. We hebben zeker onze koppies niet laten hangen de tweede helft.

De eindstand van de wedstrijd was 9-4. Een hele mooie prestatie !

Voor de Peelkorf scoorde: Evi en Roos (beide 2x) Vera, Dani, Luca, Anne en Rozan (allen 1x)

Volgende week spelen we om 12.55 uur tegen Oxalis A1 in de Kruisweide in Sevenum.