Datum

8 april 2017 13:45

Accommodatie

Onbekend

We wisten dat het zaterdag een moeilijke wedstrijd ging worden tegen Rosolo. De wedstrijd begon en meteen de eerste aanval van de peelkorf scoorden we uit een vrije bal. Daarna volgde er een strafworp voor Rosolo. Er waren hele mooie aanvallen waardoor we uit een afstand scoorden en we met 1-2 voor kwamen. Rosolo scoorde 2 afstandsschoten vlak achter elkaar. Daardoor stond Rosolo na een tijdje voor met 5-3. We kregen een vrije bal en die maakte we mooi af. Snel hierna lieten we 3 doelpunten  doorgaan, waardoor we op een achterstand aankeken van 4 doelpunten. Hierdoor kwam de stand op 8-4. Toch wisten we voor de rust op 8-6 te komen.

Na de rust maakte Rosolo de eerste goal. We gingen er tegenaan waardoor wij 4 doelpunten achter elkaar scoorden. We kwamen op een voorsprong van 9-10. Het was heel spannend de laatste paar minuten van de wedstrijd, maar helaas Rosolo scoorde nog een doelpunt waardoor het 10-10 stond. We kregen  nog een strafworp vlak voor het eind, maar helaas hebben we die niet benut. De einduitslag is 10-10 gelijkspel.