Datum

1 april 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 1 april stond Swift A2 op de planning. Door een snel doelpunt van Swift stonden we meteen al in de 2e minuut 1-0 achter. Maar De Peelkorf A2 laat zich niet zomaar aan de kant zetten dus niet snel erna scoorden wij de 1-1 met een afstandschot van Rowan. Swift kwam weer voor te staan met 2-1. Maar hierna kwam De Peelkorf lekker op gang en had Swift het nakijken. We scoorden de 2-3, 2-4, 2-5 en de 2-6 na elkaar. De ene aanval nog mooier uitgespeeld als de ander.

Heel even werd het in de tweede helft nog spannend nadat Swift er ook nog 2 ballen in legden en wij het scoren de gehele tweede helft nalieten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 4-6.

Een heel mooi begin van de 2de helft buiten. Hopelijk zetten we dit door.

Voor De Peelkorf scoorde: Roos(2x), Rozan, Rowan, Joyce en Vera (allen 1x).

De volgende wedstrijd is op zaterdag 15 april in Neerkant om14.15 uur tegen Treffers/Eendracht/ZSV A1.

Verslag van: Britney