15 april 2017 14:15

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 15 april mocht de A2 wederom aantreden in Neerkant. Enkele weken geleden hebben ze hier een oefenwedstrijd gehad tegen hetzelfde team.

Tijdens de trainingen vooraf is er aandacht besteed aan de manier van aanvallen en verdedigen van de tegenstander.

De eerste helft begon, de Ysselsteynse verdediging stond meteen als een huis. Het spelletje van de tegenstander werd telkens opgelost. De Ysselsteynse aanval had vele vele kansen. Ook veel mooie uitgespeelde kansen. Maar de dames wisten het helaas niet af te maken. Bij rust stond het nog 0-0..

De tweede helft begon, de dames wisten dat het vizier scherper moest. Verdedigend niks veranderen, gewoon geconcentreerd blijven. Aanvallend tandje erbij en kansen gaan benutten. Na 4 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft was het Vera die middels een afstandschot als eerste de korf wist te vinden. 5 minuten later was het Noa dat een kleine kans benutte. De komende 15 minuten in de wedstrijd vielen er wederom geen doelpunten. Tot 10 minuten voor het einde. In 2 minuten tijd gingen we van 0-2 naar 0-4 door een doorloopbal van Anne en een afstandschot van Roos. In de eindfase van de wedstrijd werd de score uitgebreid tot 0-7 door een doorloop van Vera, een mooie reboundkans van Joyce en een strafworp van Rozan.

Geen doelpunten tegen gekregen is een hele knappe prestatie. Heeft de tegenstander dan geen kansen gehad? Jawel hoor. Zij hadden net iets meer pech.

De A2 kon het de tweede helft dus wel ombuigen en bezit momenteel een mooie eerste plaats in de poule. De volgende wedstrijd gaan de dames er weer VOl voor!

Voor de Peelkorf scoorde: Vera 2x, Noa, Anne, Roos, Joyce en Rozan allen 1x

De volgende wedstrijd is op zaterdag 6 mei om 11:00 uur tegen Olympia/DOS A3. We hopen op veel publiek!