Datum

6 mei 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het was een warme zonnige zaterdagmiddag, onze wedstrijd tegen Vios stond gepland. Een wedstrijd die fysiek heel moeilijk zou worden voor ons..

De wedstrijd ging op het begin gelijk op waarin hun de score opende met 0-1. Toen het 0-2 werd moesten wij een tandje bijzetten en onze vakantie modus even uitschakelen. We kwamen heel snel terug met 2-2 en gingen de rust in met 3-2.

In de rust zijn we even op scherp gezet door Marly en Mariska. We zijn weer met volle moed de 2e helft ingegaan. Het duurde best lang tot er weer werd gescoord. Toch hielden we ons heel goed staande in de verdediging waardoor de aanval de juiste kansen kon benutten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 7-3 en konden we lekker gaan feesten en het weekend goed voortzetten.