13 mei 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 13 mei

Het was een beslissende wedstrijd. We zouden tegen de Korfrakkers moeten winnen zouden we op het NK willen staan. We wisten dat het dus een spannende maar ook fysieke wedstrijd zou worden. In de eerste paar seconde viel al het eerste schot, het stond 0-1 voor ons en later vielen er nog 2 in. Het stond dus 3-0 toen kort daarna een schot viel voor Korfrakkers 1-3 en zo gingen we de rust in.

We stonden misschien voor maar dat betekende niks, want het zou nog helemaal kunnen veranderen. Meteen na de rust viel er namelijk een punt voor Korfrakkers waarop de stand op 2-3 kwam te staan. Het werd al steeds spannender. Toen werd het 2-4 en sindsdien liep het gelijk op, scoorden hun een punt dan scoorden wij er ook een. Na een paar behoorlijk spannende minuten kwamen we op de eindstand van 5-6.

Wat betekent dat we op het NK staan!!!!!