6 mei 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd Olympia/DOS op het programma.

De dames begonnen sterk en fel aan de wedstrijd en wisten binnen 10 minuten op 3-0 voorsprong te komen. Olympia/DOS had moeite met ons spel en kwamen er aanvallend moeilijk aan te pas. Met de rust stonden de dames van de Peelkorf met 11-0 voor. Wie dan denkt dat deze dames achterover gaan leunen de tweede helft, think again.

Het doel voor de tweede helft werd gesteld; doorknallen, en plezier hebben.

En dat werd de tweede helft zeker goed uitgevoerd. Hoewel de opening van de twede helft wat rommelig en slordig was hebben de dames het goed uitgekorfbalt. De voorsprong werd uitgebreid tot 16-0. De doel op de nul te houden werd helaas niet behaald, zou mooi geweest zijn voor de tweede week op rij. 5 minuten voor het einde wist Olympia/DOS hun eerste en enige doelpunt van de wedstrijd te maken. In die slotfase wisten de dames hun energie en concentratie weer op te pakken om nog enkele doelpunten bij te knallen. Zo eindigde de wedstrijd in een 20-1 overwinning! Prachtig!

Voor de Peelkorf scoorde : Vera (5x), Dani (3x), Joyce, Rozan, Anne, Evi en Roos (allen 2x), Noa en Luca (beide 1x)

Volgende week is de wedstrijd tegen ROKA A1 om 16.15 op ons eigen sportpark.

Nog twee wedstrijden te gaan, en de Peelkorf A2 staat op dit moment nog steeds eerste en er dus goed voor om periodekampioen te worden.