13 mei 2017 16:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen Roka A1 op het programma.

Ondanks een sterke voorbereiding begonnen we niet goed aan de wedstrijd en kwamen we na 5 minuten spelen met 0-1 achter. We kwamen nog steeds niet goed in de wedstrijd maar kwamen 5 minuten later wel op 1-1 gelijk door een afstandschot van Rozan. Helaas kwamen we 2 minuten later alweer op achterstand 1-2. Vervolgens ging het spel een kwartier over en weer waarna Dani een uitgespeelde doorbal erin wist te leggen. Ruststand: 2-2.

In de rust werd de vinger op de zere plek gelegd. Hebben we er te makkelijk over gedacht? Leggen we te veel druk op de wedstrijd? Zijn we bezig met de rest? Ja, ja en ja. Allemaal waar. Dat moest van ons af.

Tweede helft begonnen we een stuk sterker. Na 13 minuten spelen hadden we een 6-2 voorsprong opgebouwd. Veel verder konden we het niet uitbreiden want de wedstrijd sloeg om, en binnen 5 minuten stonden we weer 6-6 gelijk. De wedstrijd ging verder en in de 27e minuut kregen we een strafworp (in totaal de 5e van de wedstrijd, Roka miste er al 1 en wij miste er al 3 vandaag). Rozan bleek ijzersterk te zijn en legde deze belangrijke strafworp er wel in: 7-6. De bal werd aan de andere kant snel veroverd waardoor diezelfde Rozan in dezelfde minuut de stand op 8-6 kon brengen middels een uitgespeelde doorloop. We hadden het gaatje geslagen.. In de laatste 2 minuten werd er nog 3x gescoord. 2maal Roka en 1maal De Peelkorf. Eindstand: 9-8! Wat zijn we opgelucht bij dat fluitsignaal! Wat ging het vandaag moeizaam, maar we hebben de punten.

Voor de Peelkorf scoorde vandaag: Rozan (3x), Joyce en Dani (beide 2x), Evi en Roos (beide 1x)

4 wedstrijden gespeeld, 4 gewonnen. Nog één te gaan voor volle mep.
Volgende week is de laatse wedstrijd tegen HBSV om 13:30 uur in Venlo. Graag nodigen wij iedereen uit om te komen kijken!