Datum

20 mei 2017 13:30

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 20 mei mocht de A2 aantreden voor hun kampioenswedstrijd tegen HBSV.

Vol inzet en focus begonnen de dames aan de wedstrijd, in het begin ging het nog gelijk op maar de rust werd bereikt met een 2-6 voorsprong.

In de tweede helft werd er volop door geknokt voor een optimaal resultaat. HBSV kon moeilijk onder de verdedigende druk uit korfballen net zoals in de eerste helft en hierdoor kon de Peelkorf veel aanvallen. De dames wisten de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 4-13!!

Champagne, platte kar, feestje!

In de tweede helft buiten werden alle wedstrijden gewonnen door het grote en gegroeide team, een héle mooie prestatie!

Tijdens deze laatste wedstrijd konden alle 14 dames hun minuten maken! Top!

Voor de Peelkorf scoorde: Roos (4x) Vera, Rozan, Noa en Joyce (allen 2x) en Dani (1x)