M. Wilmsen

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 17 september hadden we thuiswedstrijd tegen SDDL 1.
We kwamen de eerste minuut al op 1-0 voorsprong. Maar in de vierde minuut kwam SDDL 1 alweer meteen terug en was het 1-1. Hierna ging het nog gelijk op: van 2-1 naar 2-2.
Na 13 minuten hebben we een voorsprong op kunnen bouwen en stond het in de rust 5-2. Na de rust hebben we dit goed vast kunnen houden tot 7-2, toen kregen we weer een tegendoelpunt en stond het 7-3. Uiteindelijk hebben wij ook nog 1 keer kunnen scoren en is de eindstand 8-3.
Al met al een goede wedstrijd waarin we de eerste punten van het seizoen hebben kunnen pakken. Aandachtspunt voor ons, de welbekende peelkorfkwaal, blijft het afmaken van de kansen. Genoeg oefenstof voor ons voor de volgende wedstrijden!

Rozan, bedankt voor het meedoen!

Voor de Peelkorf scoorde: Alana, Moniek en Chantal ( allen 2x ) Joyce en Rozan ( beide 1x)