L. Smits

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd begon lekker, na zo'n 5 minuten spelen stonden we 0-2 voor.
Helaas kwam de tegenstander goed terug en gingen we met een 5-3 achterstand de rust in. We wisten wat de tweede helft anders moest, we moeten beter gaan verdedigen en feller worden. Stoppen met dromen en we moeten meer gaan ballen. Dit dromen kwam door het eentonige en trage tempo van de tegenstander, hier gingen we vol in mee. Na een goede peptalk vandaag van invalcoach Lizan Jespers ging het team er weer met volle moed tegenaan! We kwamen beetje bij beetje dichterbij en hebben uiteindelijk met 4 mooie doelpunten op rij een punt gewonnen : 8-8.