Scheidsrechter

H. van Bussel-van Eijk

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd was begonnen en binnen een kwartier kwamen we al met 3-0 achter te staan. We zijn daarna stukje bij beetje terug gekomen tot 6-4. Dit duurde niet lang, we gingen de rust in met 8-4.

Na de rust kwamen we vrij snel met 12-6 achter te staan. Erg jammer want ons spel was vele malen beter en de kansen waren er volop. Helaas was onze afronding niet goed genoeg waardoor we niet veel doelpunten maakten. Ondanks de achterstand lieten we onze kop niet hangen en bleven we ervoor gaan. De wedstrijd eindigde in een vertekend beeld, de score was uiteindelijk 14-7.

Voor de Peelkorf scoorde: Chantal (3x), Joyce (2x), Britney en Linsey (1x).