Scheidsrechter

L. de Wit

Accommodatie

Onbekend

Zondagochtend, 22 oktober begon ’t derd aan een inhaalwedstrijd tegen Odisco. We begonnen fel, gedreven en waren er klaar voor. De eerste aanvallen waren mooi maar pas na 10 minuten lag de eerste bal erin. Het spel ging op en neer, echter waren onze aanvallen beter. 10 minuten later kregen we een afstandschot tegen en daardoor stond het 1-1. Dit riepen we enigzins over onszelf af.
We kakte in, maar toch kwamen we terug 10 minuten voor rust weer langszij en met deze stand werd de rust bereikt: 2-1
Na de rust begonnen we weer vol goede moed, we gingen echt niet verliezen vandaag. Afspraken met keuzes werden gemaakt en er moest een tandje bij en de stand liep uit naar 4-1 in ons voordeel. We kregen vrijwel meteen na de 4-1 een doelpunt tegen en het stond weer 4-2. We konden het gaatje nog niet slaan.
In de laatste 8 minuten van de wedstrijd werd nog 3 keer gescoord en de uiteindelijke eindstand kwam uit op 6-3.

Voor de Peelkorf scoorde : Joyce (3x)  Moniek, Chantal en Joy (allen 1x)

Uiteindelijk is 't derd als 4e geëindigd in de eerste helft buiten.

Ook wensen wij namens 't derd Jolijn heel succes bij 't twed voor de rest van het seizoen!