Scheidsrechter

B. Rutten

Accommodatie

Onbekend

Na erg lang wachten konden we eindelijk de zaal in en beginnen aan de wedstrijd.
Al snel viel de 1-0 voor de thuisploeg. Het zal ons allemaal niet mee en de kansen vielen er aan onze kant weer niet in. We gingen de rust in met een 3-0 achterstand en hadden dus nog steeds niet gescoord.
Na de rust werd er meteen weer gescoord door de thuisploeg en daarna viel eindelijk voor ons een doelpunt. Echter was de wedstrijd niet goed genoeg en slordig en konden we geen revanche nemen. De wedstrijd ging verloren met duidelijke cijfers: 6-1.

Anne en Rinske, bedankt voor het meedoen!