Scheidsrechter

V. Claessens

Accommodatie

Onbekend

We begonnen fel en vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen HBSV met in de 5e minuut een doelpunt aan onze kant. Helaas kwam er in 7 minuten een einde aan onze voorsprong.
Tot aan de rust waren we aan elkaar gewaagd en liep de stand gelijk op. Na de rust begonnen we goed met meteen 2 doelpunten aan onze kant. Hierna kregen we binnen 5 minuten ook weer 2 doelpunten tegen.
Na een spannende tweede helft hebben we de punten helaas net niet binnen kunnen halen en ging de wedstrijd verloren met 8-9.
Ondanks dat we met lege handen terug naar huis moesten hebben we wel goed gespeeld! Volgende week kunnen we revanche pakken op dezelfde tegenstander.

Evi en Noa, bedankt voor het meedoen!
Julia bedankt voor de coaching!

Bij 't derd scoorde: Aniek, Chantal en Evi (allen 2x), Moniek en Kelly (beide 1x)