A. Romme

Accommodatie

Onbekend

Zondagmiddag 12 november begon de eerste zaalwedstrijd voor 't derd.
We begonnen goed, maar toch stonden we binnen 6 minuten 0-2 achter. Door een score van Rowan kwamen we dichterbij, maar weer scoorde de tegenstander twee maal achter elkaar.
Toen we de rust in gingen stonden we 2-5 achter. In de rust kregen we een goede peptalk van onze Sacha.
We hadden veel kansen, maar ze vielen maar niet in de eerste helft. In de tweede helft vielen ze wel en hebben we 8x gescoord. En uiteindelijk de wedstijd met 10-7 gewonnen.
Iedereen heeft tijdens de gehele wedstrijd alles gegeven en de winst was verdiend.

Vera bedankt voor het meedoen!
Sacha bedankt voor de coaching!

Bij 't derd scoorde: Linsey (3x), Aniek en Kelly (beide 2x), Rowan, Joyce en Joy (allen 1x)

Volgende week de wedstrijd tegen HBSV 2.