Eerste competitiewedstrijd: Be Quick - De Peelkorf

Datum

19 september 2021 15:00

Accommodatie

Onbekend

De Peelkorf begon haar eerste competitieduel verdedigend niet scherp aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een 3-0 achterstand na enkele minuten. Verdedigend werd de tactiek aangepast, waardoor er meer rust in de verdediging kwam. De Peelkorf had het gat van de korf  inmiddels aan de andere kant ook gevonden en bleef Be Quick in het spoor volgen. Het was Be Quick die de eerste helft het initiatief nam en De Peelkorf met 2 doelpunten verschil op achterstand hield. Er werd gerust met een stand van 8-6.

De Peelkorf wist wat haar te doen stond in de tweede helft. Het gevoel was dat er meer in zat dan ze tot nu toe hadden laten zien en het geloof was er om de wedstrijd om te kunnen buigen. Met scherpte begon De Peelkorf aan de tweede helft. De rust was er om naar de goede kansen te zoeken, en dit resulteerde dan ook in een stand van 8-8.

Be Quick herpakte zichzelf na een time-out en had het vizier op scherp staan. Ze wisten viermaal achter elkaar het gat van de korf te vinden (12-8). De stempel was op de wedstrijd gedrukt. De Peelkorf deed nog haar best om bij te komen, er werd om en om gescoord, maar het was Be Quick die aan het langste eind trok. Eindstand 13-11.