Sponsors

Melderslo - de Peelkorf

Melderslo 1 (zon)

13 - 16

De Peelkorf 1 (zon)

Competitie

Hoofdklasse dames D-HK (zaal)

Datum

2 februari 2020 15:35

Accommodatie

de Merel

Vandaag mocht de Peelkorf het opnemen tegen Melderslo. De vorige wedstrijd had de Peelkorf nipt verloren, waardoor zij vandaag gebrand waren om te winnen.

Echter was het Melderslo dat al snel als eerste tot scoren kwam (2-0). De Peelkorf stelde orde op zaken en kon ook tweemaal scoren (2-2). Beurtelings werd er gescoord, al was het Melderslo dat tot de 5-5 telkens op voorsprong kwam. Vanaf dat moment werd er nog steeds beurtelings gescoord, als was het nu de Peelkorf dat als eerste het initiatief nam. Met een stand van 7-7 werd er gerust.

Ook na de rust wisten beiden ploegen elkaar te achtervolgen. Bij de 9-11 werd er voor het eerst een gat van twee doelpunten gevonden. Echter kon Melderslo vaak de aansluitingstreffer vinden, waardoor het nog even spannend bleef. Uiteindelijk kon de wedstrijd uitgespeeld worden door de Peelkorf. Het was een verdiende overwinning, waar we als team hard voor gewerkt hebben.

Gescoord:

Rachèl van Meijel (4x), Lisa Verlijsdonk en Fleur van Dijck (beide 3x), Lieke Thomassen en Linda Verlijsdonk (beide 2x), Marly van Asten en Tina Janssen (beide 1x).

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!