Datum

16 februari 2020 11:10

Accommodatie

Onbekend

Deze week mochten we aantreden tegen Heumen. Aan het begin van het binnen seizoen hebben we al eens tegen ze mogen spelen. Toen wonnen we met een uitslag van 21-10. Nu de taak om dit resultaat te evenaren/verbeteren.

We begonnen de wedstrijd goed met een 0 – 4 voorsprong. Het antwoord van SV Heumen liet niet lang op zich wachten, waardoor het verschil weer 3 doelpunten werd. Door mooie acties en goede kansen aan de kant van De Peelkorf breidde we onze voorsprong uit door 2 keer te scoren. Dit bracht de stand op 1 – 6. Om en om wisten de teams de korf te vinden. Hierdoor gingen we met een ruime voorsprong van 6 – 11 de rust in.

Na de rust kwamen we sterk de kleedkamer uit. We scoorden maar liefst 5 keer op rij. Wat de stand bracht op een 6 – 16. Door middel van 2 doelpunten kon de thuisploeg iets terug doen. Toch namen wij hierna weer het initiatief en stond er toen op het score bord een stand van 8 – 18. Hierna was het verzet gebroken en werd de wedstrijd uitgespeeld. Uiteindelijk stond er een eindstand van 11 – 21 op het scorebord. Een verdiende overwinning! Nu mogen we gaan genieten van de carnaval en hebben 2 zondagen op rij geen wedstrijd. Op zondag 8 maart mogen we thuis in de Wetteling aantreden tegen De Horst 1.