Accommodatie

Onbekend

Zondag 3 oktober

Op deze regenachtige dag was de Peelkorf te gast bij de Korfrakkers in Erp.

Begin van de wedstrijd werd er door beide ploegen gezocht naar de eerste treffer. Na 6 minuten kwamen we op voorsprong en konden we uitbouwen naar 0-6.

De Korfrakkers had moeite met de manier waarop wij aan het voorverdedigen waren.

We waren effectief en het rendement lag erg hoog ten opzichte van andere wedstrijden. We gingen de rust in met een stand van 4-11.

De eerste aanval na rust kwamen we meteen tot scoren en dit konden we zo vast houden tot een stand van 4-17. Waardoor wij bleven scoren en de Korfrakkers moeite hadden om tot scoren te komen was de wedstrijd al snel na rust besloten. Het ging boven verwachting goed vandaag. Eindstand 8-21